O meni

Advokat za sve Vaše potrebe

Moje stručno znanje obuhvata različite oblasti prava, uključujući krivično pravo, građansko pravo, privredno pravo, porodično pravo, nasledno pravo, radno pravo, upravno pravo. Svojim klijentima pružam profesionalnu podršku i zaštitu njihovih prava u svim ovim oblastima. Vjerujem u pravdu i pravednost, i uvijek se trudim da postignem najbolje rezultate za svoje klijente.

MILOJE NIŠAVIĆ

ADVOKAT

Advokat Miloje Nišavić iz Budve, oženjen, otac dvoje djece. Moja porodica je moj oslonac, snaga i inspiracija, a moj rad u pravu duboko je ukorijenjen u vrijednostima koje zajedno gradimo.

Moj put u svijet prava započeo je nakon završene osnovne i srednje škole, kada sam odlučio da upišem pravni fakultet. Sa posvećenošću i predanošću, uspješno sam okončao svoje studije u roku. Nakon diplomiranja, stekao sam dragocjeno iskustvo najprije obavljajući poslove direktora pravnog sektora u privrednom društvu, a 2018. godine sam donio važnu odluku te se potpuno posvetio advokaturi.

Moj profesionalni put dalje je obilježen izuzetnim dostignućima. Položio sam državni ispit pred komisijom Ministarstva javne uprave sa najvišim ocjenama, a nakon toga uspješno položio i pravosudni ispit pred komisijom Ministarstva pravde Crne Gore i advokatski ispit. Sertifikovan sam za postupanje u krivičnim predmetima sa maloljetnicima, što me dodatno motiviše da se posvetim pravdi i zaštiti prava svojih klijenata.

Višegodišnji rad u oblasti prava rezultat su mog odličnog poznavanja pravnog sistema Crne Gore, zajedno sa njegovim prednostima i manama. Kroz godine rada, stekao sam dragocjeno iskustvo i postao partner mnogim organizacijama i ozbiljnim partnerima iz čega bih izdvojio Opštinu Budva, Luku Kotor, Sportsko rekreativni centar Budva, Mediteranski sportski centar Budva, Pogrebne usluge Budva, Belvedere Residence, Mediteran reklame iz Budve, Osnovnu školu "Vladimir Nazor" u Podgorici i mnoge druge.

Vaše povjerenje je naša briga. Vaše zadovoljstvo i pravičnost su mi na prvom mjestu.

Budite slobodni i pošaljite nam Vaše upite

U nastavku Vas Molimo da ispunite prazna polja Vašim informacijama, te nam se obratite sa bilo kojom vrstom pravnom problema a kojeg možemo da riješimo. Želimo pomoći!